Νικήστε τις μυρωδιές του τηγανίσματος!
Κάποιες φορές, ακόμα κι αν έχουμε σε λειτουργία τον απορροφητήρα και ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες, η κουζίνα μας δε λέει να ξεφορτωθεί τις μυρωδιές του τηγανίσματος. Υπάρχει λύση;
Υπάρχει! Μπορούμε να βάλουμε φλούδες από πατάτα μέσα σε ένα τασάκι και να τις κάψουμε με προσοχή, στο τραπέζι της κουζίνας ή μέσα στο φούρνο – αλλά με ανοιχτή την πόρτα του. Εναλλακτικά, μπορούμε να κάψουμε φλούδες από πορτοκάλι, λεμόνια, μανταρίνια ή γκρέιπφρουτ.
Θέλετε κι άλλη λύση; Σιγοβράστε σε ένα κατσαρολάκι με νερό φέτες από πορτοκάλι, κανέλα, γαρίφαλο και βανίλια. Μπορείτε να προσθέσετε και αρωματικά, όπως μέντα, δυόσμο και δεντρολίβανο!