Δευτέρα — Σάββατο
Όλα τα καταστήματα:
08.00 - 21.00

Κυριακή
Όλα τα καταστήματα:
10.00 - 14.00

Σούπα βοδινού με λαχανικά

Υλικά

  • 1 κιλό (περίπου 3 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι με μυελό)
  • 3 λίτρα νερό (περίπου)
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα
  • 4 πράσα χοντροκομμένα
  • 3 κλωνάρια σέλινο, κομμένα σε πάχος 5 εκατοστών
  • 1 μέτριο κολοκύθι ή χειμωνιάτικη κολοκύθα, κομμένο σε κύβους
  • 3 μέτρια καρότα, κομμένα σε φέτες
  • 100 γρ. αρακά
  • 1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη στα τέσσερα
  • 3 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 πιπερίτσες τσίλι

Διαδικασία

Βάλτε το μοσχάρι στην κατσαρόλα και σκεπάστε με το νερό.

Βράστε το σε μέτρια φωτιά και κατά τη διάρκεια του βρασμού ξαφρίστε με μια τρυπητή κουτάλα.

Μετά από 45’ προσθέστε τα κρεμμύδια, το τσίλι, τα πράσα σέλινο, το κολοκύθι, τα καρότα, τον αρακά, την ντομάτα και τις πατάτες.

Αφήστε να μαγειρευτούν σκεπασμένα για 1 ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας.

Σκεπάστε και αφήστε να σιγοβράσει για άλλα 20 λεπτά.

Λίγο πριν το σερβίρετε προσθέστε το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: Thinkdrops

 

× espa