Ψάρια Σαβόρι Παραδοσιακά
Υλικά
1 κιλό ψάρια (κατά προτίμηση μελανούρια)
1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι
1 1/2 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασιού λάδι
αλάτι, πιπέρι μαύρο
λίγο δεντρολίβανο
μία κουταλιά σούπας αλεύρι
Προετοιμασία
- Αφού καθαρίσουμε τα ψάρια και τα αλατίσουμε, τα τηγανίζουμε.
- Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Καβουρδίζουμε ελαφρά το αλεύρι σε καυτό λάδι.
- Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
- Βάζουμε μέσα στη σάλτσα και τα τηγανισμένα ψάρια, αφήνουμε να πάρουν λίγες βράσεις και τα ψάρια σαβόρι είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε.
Πηγή: nostimada.gr