Δευτέρα — Σάββατο
Όλα τα καταστήματα:
08.00 - 21.00

Κυριακή
Όλα τα καταστήματα:
10.00 - 14.00

Ψάρια Σαβόρι Παραδοσιακά

Υλικά

1 κιλό ψάρια (κατά προτίμηση μελανούρια)
1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι
1 1/2 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασιού λάδι
αλάτι, πιπέρι μαύρο
λίγο δεντρολίβανο
μία κουταλιά σούπας αλεύρι

 

Προετοιμασία

  1. Αφού καθαρίσουμε τα ψάρια και τα αλατίσουμε, τα τηγανίζουμε.
  2. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Καβουρδίζουμε ελαφρά το αλεύρι σε καυτό λάδι.
  3. Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
  4. Βάζουμε μέσα στη σάλτσα και τα τηγανισμένα ψάρια, αφήνουμε να πάρουν λίγες βράσεις και τα ψάρια σαβόρι είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε.

 

Πηγή: nostimada.gr

× espa