Τηλεφωνική Παραγγελία:

+30 22890 22275

Online Παραγγελία:
eshop.mykonos-flora.gr

Δευτέρα — Σάββατο
Αεροδρόμιο & Άνω Μερά:
Λιανική: 08.00 - 21.30
Χονδρική: 08.00 - 16.00
Βόθωνας: 08.00 - 21.00

Κυραική
Αεροδρόμιο & Άνω Μερά:
Λιανική: 10.00 - 20.00
Χονδρική: 10.00 - 13.00
Βόθωνας: 10.00 - 20.00

Δευτέρα — Σάββατο
Αεροδρόμιο & Άνω Μερά:
Λιανική: 08.00 - 21.30
Χονδρική: 08.00 - 16.00
Βόθωνας: 08.00 - 21.00

Κυραική
Αεροδρόμιο & Άνω Μερά:
Λιανική: 10.00 - 20.00
Χονδρική: 10.00 - 13.00
Βόθωνας: 10.00 - 20.00

Ψάρια Σαβόρι Παραδοσιακά

Υλικά

1 κιλό ψάρια (κατά προτίμηση μελανούρια)
1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι
1 1/2 ποτήρι νερό
1 ποτήρι κρασιού λάδι
αλάτι, πιπέρι μαύρο
λίγο δεντρολίβανο
μία κουταλιά σούπας αλεύρι

 

Προετοιμασία

  1. Αφού καθαρίσουμε τα ψάρια και τα αλατίσουμε, τα τηγανίζουμε.
  2. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Καβουρδίζουμε ελαφρά το αλεύρι σε καυτό λάδι.
  3. Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
  4. Βάζουμε μέσα στη σάλτσα και τα τηγανισμένα ψάρια, αφήνουμε να πάρουν λίγες βράσεις και τα ψάρια σαβόρι είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε.

 

Πηγή: nostimada.gr

× espa