Το χαβιάρι στα καλύτερά του, στα Flora Super Markets
BALIK FILLET TSAR NIKOLAJ FOR TWO
Στην καρδιά των ελβετικών βουνών, ο Σολομός από το βόρειο Ατλαντικό μετατρέπεται σε BALIK, σύμφωνα με τη μυστική τεχνική και συνταγή απογόνου προμηθευτή του Ρώσικου παλατιού. Η προσεκτική επιλογή των φιλέτων από την πίσω πλευρά του σολομού, αναδύει την παράδοση του Ρώσικου παλατιού. Μετά από αυτή την επανεμφάνιση, η τεχνική αυτή αποτέλεσε την επιτομή για πολλά μαγειρικά αριστουργήματα. Ολόκληρη η πλευρά του σολομού καπνίζεται απαλά με τη μέθοδο της Balik. Μετά από προσεκτικό φιλετάρισμα, κάθε γραμμάριο του φιλέτου Tsar Nikolaj προσδφέρει ακατμάχητη εμπειρία στον ουρανίσκο!
BALIK FILLET TSAR NIKOLAJ 4 ONE
Το φιλέτο σε ατομική συσκευασία 120 γρ.
BALIK FILLET SJOMGA ORANGE
Τα φιλέτα αυτά προέρχονται από την κοιλιά του Σολομού και προορίζονται για μαρινάρισμα, χρησιμοποιώντας τζίντζερ, μέλι ανθέων και Πορτοκάλι.
BALIK PEARLS
Αυγά σολομού Αλάσκας, ποιότητας ΚΕΤΑ, ελαφρά αλατισμένα και παστεριωμένα. Με την υπογραφή του ελβετικού οίκου BALIK.
CAVIAR BELUGA CAVIAR HOUSE
Αυγά από οξύρρυγχο beluga, τα μεγαλύτερα σε μέγεθος και αυτά με την πιο κρεμώδη υφή και μακρά επίγευση. Το χρώμα του ποικίλει από μαύρο σε ανοιχτό γκρι. Αναμφισβήτητα το προτιμώμενο χαβιάρι για τους γνώστες του είδους και φυσικά το πιο ακριβό! Με την υπογραφή του ελβετικού οίκου Caviar House. Συνδυάστε το με εξαιρετική σαμπάνια ή πολύ εκλεκτή βότκα!
CAVIAR OSCIETRA CAVIAR HOUSE
Αυγά από οξύρρυγχο oscietra, μετρίου μεγέθους και χρώματος από σκούρο καφέ έως και χρυσαφί! Έντονο γεύση και μακρά επίγευση, προσθέτοντας στις θαλασσινές νότες και γεύσεις φρούτων! Σερβίρεται παραδοσιακά πάνω σε blinis με crème fraiche και συνοδεία ψιλοκομμένου κρεμμυδιού και βραστού κρόκου αυγού!
CAVIAR TRADITION PRUNIER
Χαβιάρι από σιβηρικό οξύρρυγχο (baerii) που μας δίνει αυγά μικρότερου μεγέθους μεν αλλά πολύ γενναιόδωρα αρώματα καρυδιών και αμυγδάλων και μακρά επίγευση!