Δευτέρα — Σάββατο
Όλα τα καταστήματα:
08.00 - 21.00

Κυριακή
Όλα τα καταστήματα:
10.00 - 14.00

Ομελέτα με κινόα

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 2 κ.σ. κινόα βρασμένη, στραγγισμένη
  • 1 κλωνάρι σέλερι
  • 2 κ.σ. πιπεριά πράσινη, κομμένη σε κύβους
  • 5 μανιτάρια agaricus, κομμένα σε φέτες
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • αλάτι-πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα μπολ, χτυπήστε τα αυγά με 1 κ.σ. νερό, αλάτι και πιπέρι.

Βάλτε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και σωτάρετε τα μανιτάρια, το σέλερι και την πιπεριά.

Προσθέστε τα χτυπημένα αυγά και πασπαλίστε στην επιφάνεια την κινόα.

Μαγειρέψτε με σκεπασμένο τηγάνι και από τις 2 πλευρές.

Καλή όρεξη!

πηγή: thinkdrops.gr

 

× espa